Hulumtuesit besojnë se ka një kontinent i fshehur nën Mauricius

Arkeologët janë gjithmonë të gatshëm për të na dhënë rrugën lajme të thyer gërmimi nga objekte të lashtë dhe duke zbuluar horizonte të reja të shkencës dhe historisë. Hulumtuesit kanë gjetur parëve qytete ku ishte më pak e pritshme. Ata gjetën qytete në të gjithë botën nga vendi përtej imagjinatës sonë. Tani arkeologët kanë vënë … [Read more…]